iallies_phones_hero.png
 

Vanliga frågor

 
 

Vad är Allies?

Allies är en app där du skapar en profil, bjuder in till och skapar egna grupper och delar information mellan grupperna. Allies är öppet för alla.


Hur går jag med i Allies?

Du går med i Allies genom att registrera ett konto, skapa en profil och antingen gå med i en grupp som du fått inbjudan till eller skapa egna grupper för just ditt behov och din vardag.

Bjud in deltagare till grupperna och du är igång!

När du eller någon i gruppen lägger in något i Allies, delas det med alla i gruppen, direkt. Kalenderhändelser exporterar du superenkelt till din telefons kalender genom att svepa höger.


Hur många grupper får jag ha?

Hur många som helst!

Du kan skapa grupper för dina barns skolklasser och du kan skapa grupper för deras aktiviteter. Till exempel för ditt barns fotbollslag. Sen bjuder du in föräldrarna och ledaren i laget till gruppen. Sen kan de föräldrarna skapa en grupp för sina barns respektive klasser och bjuda in klassföräldrar i dem till Allies. Föräldrarna i den klassgruppen kan, i sin tur, använda Allies för sina barns basketlag och bjuda in föräldrar där att… ja, du fattar.

Allies är till för alla aktiviteter.


Vilken information kan jag dela?

Du kan dela all information som du vill! Datum, tider, platser, att-göra, kontakter. Det kan handla om fotbollslaget, skolklassen eller en resa. När någon lägger in informationen i Allies, delas det direkt med den andra i gruppen.

Behöver ditt barn skjuts till träningen på lördag? Dela i gruppen så löser det sig säkert!

Från Allies kan du exportera kalenderposter till din telefons kalender genom att svepa höger. Eller ignorera genom att svepa vänster. Enkelt!


Vad kostar Allies?

Initialt är Allies gratis att använda, längre fram kommer vi erbjuda ett

Längre fram kommer vi erbjuda Allies som prenumerationstjänst, men de som hänger med redan nu kommer få full tillgång till allt i Allies, alltid, som tack för hjälpen.


Finns Allies för Android?

Snart! Just nu finns Allies för iPhone, men Android är på gång!