KOMMUNIKATION, KONTAKTER, KALENDER

ALLIES SAMLAR ALLT PÅ ETT STÄLLE

 
 
 
Allies splash screen iPhone X.jpg
 
 

DELA KALENDER MED ANDRA I SAMMA KLASS

DET EN LÄGGER IN i allies, delas med alla andra i gruppen

Allies bygger på att alla i laget, klubben, klassen eller skolan delar med sig av vad det vet. Träningar, läxor, matcher och studiedagar. Lägg in det i Allies och det delas på en tidslinje.

Från den tidslinjen kan alla exportera det till sin kalender. Svep höger med tummen och det läggs till. Svep vänster och du döljer det.

 
allies_timeline_iphone_x.png
IMG_2595_iphonexspacegrey_portrait.png
 

ALL kommunikation, för alla barn, på ett ställe

Aldrig mera söka i mailen Eller leta efter en facebookgrupp.

Allies samlar alla dina meddelanden på ett ställe, istället för på flera. Inget mer leta Facebook, scrolla WhatsApp eller söka i mailen. Med Allies når du rätt föräldrar, i rätt grupp, direkt.

De enda som kan se och svara på dina meddelanden är de andra i din grupp. De enda som vet om att du är med i den, är de andra i gruppen.

VÄLKOMMEN TILL klasslista 2.0

Dina kontakter, uppdaterade i realtid

Alla användare kan lägga till namn, profilbild, adress, mobilnummer och mail i Allies. Hela vägen ner till portkod - om de vill.

Det är upp till var och en att dela med sig vad de vill, men ju enklare du är att hitta, desto lättare blir det för andra föräldrar att hitta dig.

Som när ungarna vill leka, eller har glömt en jacka hos någon, eller du behöver skjuts till matchen på lördag. Eller har plats i bilen för någon annan.

 
IMG_1267_iphonexspacegrey_portrait.png
 

"Vi började med allies i ett av barnens klass, tog med den till äldstas fotbollslag, någon annan bjöd in till simskolan. Perfekt.”

/  GUSTAV, pappa till två  /